Lidia Enguix liderarà les falles d’Alzira quan siguen Patrimoni Immaterial de la Unesco

0
587
Lidia acomiadant-se com a fallera major de Camilo Dolç
Lidia acomiadant-se com a fallera major de Camilo Dolç
Lidia en el Museu faller en la cort de Mer López
Lidia en el Museu faller en la cort de Mer López

Lidia Enguix Palomares té totes les paperetes per a ser proclamada el pròxim 4 de juny al Gran Teatre fallera major d’Alzira, tot just l’any en que les falles poden ser declarades per la Unesco Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Lidia va ser fallera major de Camilo Doz en l’exercici 2011 i l’any següent va forma part de la cort d’honor de la FM Mer López. Lidia Enguix agafarà el testic que deixa Laura Gomar, actual fallera major de la capital de la Ribera.

Tal i com avançà Riberaexpress hi havien, en principi, dos aspirants però la representant de Les Basses s’ha retirat a última hora.

Més complicat ho tindran els 35 presidents de les comissions a l’hora d’elegir la fallera major infantil entre 8 candidates. Totes elles seran presentades als mitjans de comunicació el pròxim dimecres dia 25 al MUMA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here