Exposició i documental «Sempre Al Tall» este divendres a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
229

Sempre Al TallL’exposició ‘Al Tall, 35 anys de música mediterrània des del País Valencià‘ es troba estos dies a la Casa de Cultura d’Alzira. La presenta la Universitat Politècnica de València i fa un recorregut històric per l’obra del grup. És una mostra itinerant conformada per vint-i-quatre plafons que expliquen la manera de fer música d’Al Tall, amb una contextualització històrica, acompanyada d’il·lustracions i fotografies.

A més, demà divendres es projectarà a les 20 i 23 hores un documental anomenat ‘Sempre Al Tall’, dirigit per Josep Pitarch i editat per la Universitat de València. Es tracta d’un biopic que acompanya l’històric grup de música valencià en el seu comiat dels escenaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here