Una empleada de la Planta de Reciclatge d’Alzira mor davall una bala de 400 kg

2
461
La Planta d'Alzira esta vesprada
La Planta d’Alzira esta vesprada / foto: Riberaexpress
Interior de la planta de reciclatge d'envasos
Interior de la planta de reciclatge d’envasos

Una dona de 46 anys veïna de l’Alcúdia ha mort a migdia de hui a la Planta de Classificació d’Envasos Lleugers d’Alzira en caure-li damunt una bala de material reciclat d’uns 400 kg de pes quan realitzava treballs de manteniment.

Els fets han ocorregut poc després de la 1 de la vesprada en l’interior de la fàbrica ubicada junt la carretera de Benimuslem i tot i intentar reanimar-la durant una mitja hora pel personal sanitari del SAMU la treballadora més antiga de la fàbrica no ha respost satisfactòriament. Al lloc dels fets arribaren efectius de la Policia Local d’Alzira i de la Nacional que s’ha fet càrrec de la investigació per esbrinar les causes que propiciaren la caiguda de la peça reciclada.

També es personaren els familiars de la víctima que protagonitzaren moments d’alta emotivitat.

En declaracions a EFE l’alcalde de Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que segons li ha informat el director de l’empresa «estaven revisant els vídeos de gravación del recinte per tal d’averiguar si s’havia produït alguna negligència i quines circunstàncies havia ocorregut l’accident».

Esta planta gestionada per Vaersa va ser la primera destinada al reciclatge  d’envasos lleugers construïda per la Generalitat quan era governada pel PP i UV i l’alcalde d’Alzira era el regionalsita Alfredo Garés. Després foren construïdes les de Benidorm, Castelló i Picassent.

2 Comentarios

  1. Es una falta de respeto de parte de la empresa.por ir a trabajar en dias de luto una verguenza ….y mas seguriad para los trabajadores…..mis pesame para los familiares de la victima…..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here