L’Ajuntament d’Alzira avança els periodes de restricció de cremes agrícoles

0
280

CREMA AGRICOLADavant de l’augment de les temperatures i com a mesura de prevenció d’incendis, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira avançarà els períodes de restricció de cremes agrícoles. Es permetran amb caràcter excepcional les cremes vinculades a l’activitat agrària en aquells punts del terme municipal que reunisquen condicions de seguretat per a la realització d’esta tasca, si bé s’establix un període màxim de vigència d’estes autoritzacions, que comprendrà des del pròxim 1 de juny fins al dia 16 de juliol de 2016, ambdós inclosos.

Les autoritzacions es tramitaran personalment en el Departament de Medi Ambient, i  portaran implícit un annex en què s’establiran les condicions particulars en les quals es permetrà la crema.

Com en anys anteriors, en l’àmbit d’urbanitzacions i vivendes aïllades en zona forestal queda en suspens el pla de cremes.

Des de l’Ajuntament d’Alzira se sol·licita la col·laboració ciutadana per a evitar situacions de risc que puguen derivar en un incendi forestal.  A més, davant de la pujada brusca de les temperatures previstes per a este cap de setmana, es prega s’extremen les precaucions en l’ús del foc.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here