El PP d’Algemesí critica el cost de la Trobada d’Escoles en Valencià

0
307

La Trobada d’Escoles en Valencià va costar 23.359,41€ al consistori d’Algemesí

Les factures revelen la falsa austeritat de l’equip de govern

5.200 euros en 244 hores extres, 5.800 en díhuit mil revistes o 1.400 en catorze mil llapisseres són algunes de les xifres

Una vegada comptabilitzades totes les factures referents a la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià, hem pogut conéixer quin ha sigut el cost real de l’esdeveniment que va tindre lloc a Algemesí el passat 17 d’abril.

Referent a la logística de l’esdeveniment, l’equip de govern ha gastat un total de 17.650,20€. Entre ells es troben 5.824€ en ni més ni menys que díhuit mil exemplars de la revista “infoTrobada”. En ella es parlava de països imaginaris i de la necessitat de “derogar la LOMCE, una llei mercantilista, classista i segregadora”. Lluny d’una revista informativa de l’encontre, va ser un pamflet electoral pagat per tots. A més, gran part de la informació que contenia ja es va incloure en la revista Berca d’eixe mes, pel que es podia haver prescindit d’ella i difondre-la per mitjans digitals.

Criden l’atenció també les factures de 1.439,90€ per a la compra de catorze mil llapisseres, 393,25€ en calendaris o 2.222€ en un mural ceràmic per a representar el logotip de la Trobada en la façana de la Biblioteca, una cosa que es podia haver resolt amb una placa commemorativa molt més econòmica, ja que arribaren al poder sent els abanderats de l’austeritat.

Si ens centrem en el personal funcionari de la casa, hem compatibilitzat un total de 5.201,13€ en 244 hores extres. D’ells, 3.201,50€ corresponen als servicis extraordinaris de la Policia Local, mentres que 1.999,63€ als que va realitzar la brigada municipal. A més cal sumar una factura de 508,48€ referent als servicis extraordinaris de neteja.

En total, 23.359,41€ en factures d’una jornada que va durar unes hores i que podia haver costat molt menys prescindint de coses innecessàries, i més si es tracta d’aquells que contínuament pretenen vendre’ns una imatge d’austeritat i control del gasto. Falsa austeritat en tota regla.

El Partit Popular a més lamenta que Algemesi trobada cole B. Ibáñeztal quantitat de diners públics es veja tacada per la presència de banderes quatribarrades i per l’absència de la nostra senyera valenciana. “Era el dia de la festa del valencià, però sols hi havia banderes catalanes, una llàstima que s’utilitze així a xiquets xicotets per a adoctrinar-los en idees de països que no existixen i banderes que no representen la identitat dels valencians tal com recull el nostre Estatut d’Autonomia.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here