Bromera lliura demà els XXI Premis Literaris Ciutat de Carcaixent

0
381
Bromera 30 anys

Hi han dos modalitats; el Soleristruch de narrativa curta i l’Arminyana i Canut de Poesia

Demà dijous, 19 de maig, a les 19 hores, es farà públic el veredicte dels XXI Premis Literaris Ciutat de Carcaixent, tant en la modalitat del Premi Soleriestruch de Narrativa Curta com en la de l’Arminyana i Canut de Poesia. Al lliurament, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Municipal «Julián Ribera» de Carcaixent, assistiran, a més de tots els guardonats, Paco Salom Salom, alcalde de Carcaixent, Lourdes Castelló Cogollos, regidora de Cultura i Educació, i Josep Gregori, editor de Bromera. Clourà l’acte l’actuació de la soprano Empar Llàcer i el trio de corda Assai.

Aquest certamen literari, amb més de dues dècades de ferma trajectòria, és una prova irrefutable del suport de l’Ajuntament de Carcaixent als escriptors joves. Sens dubte, es tracta d’una aposta ben consolidada que es manté amb força.

En aquesta edició han concorregut els treballs de prop de quaranta alumnes de 2n cicle d’ESO, cicles formatius de grau mitjà i superior i batxillerat. Cal assenyalar que la popularitat d’aquests premis literaris va més enllà de la Ribera, com ho demostra la participació de joves d’altres localitats de la geografia valenciana, com ara Almassora, Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Benissa, Mutxamel, el Campello, Burjassot, la Pobla de Vallbona i València.

Els guardonats amb els primers premis rebran 400 €; els dels segons premis, 200 €, i els finalistes rebran, cada un, un lot de llibres valorat en 150 €. Els textos seleccionats, sis en total, entre guanyadors i finalistes, seran publicats en un llibre que Bromera editarà en la col·lecció «Lletra Nova», al gener del 2018, juntament amb els textos guardonats en els XXII Premis Literaris Ciutat de Carcaixent.


Si vols més informació, pots posar-te en contacte amb la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent a través del telèfon 962 467 243 o de l’adreça electrònica biblioteca@ayto-carcaixent.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here