Crida de la Federació d’Associacions solidàries amb el poble sahrauí per acollir a cinc xiquets

0
336
Menuts sahrauís que vingueren a Alzira l'any passat
Menuts sahrauís que vingueren a Alzira l’any passat

Vacances en PauLes diferents associacions de solidaritat amb el Poble Sahrauí, entre elles la d’Alzira fan una crida per a les famílies que estiguen interessades en acollir cinc xiquets-es que vindran el pròxim estiu gràcies al programa Vacances en Pau. A hores d’ara estos menuts sahrauís careixen de família acollidora i entenen que «paga la pena fer un esforç solidari amb estos xiquets que pateixen unes condicions molt desfavorables en els campaments de refugiats de Tindouf».

Enguany vindran a Alzira un total de 14 sahrauís d’entre 8 i 14 anys gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament que corre amb les despeses del desplaçament que faran a primers de juliol des de els campaments de refugiats. D’estos 14 hi han tres xiquets que formaran part de l’equip de futbol que participarà, per primera vegada en el Cotif Promeses que es celebrarà a l’Alcúdia a partir del 24 de juliol.

La Federació d’associacions (FASPS-PV) reconeixen «l’esforç» que fan les famílies acollidores en un programa «ple de lligams afectius i experiències vitals, a més d’alegria, il.lusions, sensibilització i solidaritat que comporta la campanya Vacances en Pau».

Els interessats poden contactar amb ;

Gracia – 686 76 88 60

Jesu –     665 17 12 54

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here