Carlet crearà una mesa per a previndre els delictes d’odi

0
384

Carlet crearà una mesa de seguiment i prevenció de delictes d’odi, així es va acordar en l’última Junta Local de Seguretat. Carlet serà una de les poblacions pioneres que pose en marxa este mecanisme que tindrà per objecte previndre, sensibilitzar i impulsar campanyes informatives, així com fer un seguiment dels casos d’odi ja existents.

Precisament hui es commemora el Dia Internacional Contra la LTGBfòbia i Carlet vol transmetre en esta jornada la voluntat de l’administració per acabar amb la discriminació. Des de l’Ajuntament de Carlet, es considera prioritària la conscienciació de la població com a millor instrument per a previndre este tipus d’accions contra lesbianes, transsexuals, bisexuals i gais. Un treball que es realitzarà davall la coordinació d’esta mesa que intentarà posar fi a la intolerància i als delictes d’odi.

 En este sentit, l’Ajuntament de Carlet té previst realitzar jornades d’activitats al voltant dels delictes d’odi, així com campanyes de sensibilització dirigides tant a joves com a educadors.

L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha manifestat: ‘la preocupació que hi ha als nostres pobles pels delictes provocats per la intolerància. Prova d’això és que a Carlet s’han donat casos de pintades, enganxines de caràcter nazi’. Així mateix, Ortega anima a totes aquelles persones afectades per este tipus de delicte a denunciar-ho, ja que està tipificat pel codi penal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here