Algemesí elegeix per primera vegada al president de la Junta Local Fallera

0
386

Algemesi JLF 16Els membres de la Junta Local Fallera i els Presidents de les diferents comissions falleres elegeixen qui serà el President

 

Les entitats del món faller d’Algemesí, Presidents de les diferents falles i membres de la Junta Local, van elegir, ahir a les 20.30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament, el nou President de la Junta Local Fallera.

Ricardo Grau i Juanvi Talamantes eren els dos candidats per a aquest lloc, ambdós membres de la junta i amb un gran recorregut faller. Després de que Ricardo Grau renunciara a la seua candidatura, mitjançant el procés de votació, Juanvi Talamantes va ser el resultant elegit per a ocupar el lloc i va assegurar que faria tot allò que estiguera en les seues mans per a què les falles d’Algemesí foren una gran festa.

L’acte, presidit per l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, va marcar un inici en l’elecció de President de Junta Local, càrrec que fins ara ocupava la persona que exercia el lloc de Regidor de Festes del consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here