Sueca aposta fort per la promoció dels seus atractius turístics

0
327

IMG_1298IMG_1297IMG_1288La capital de la Ribera Baixa ha estat present en les darreres setmanes a Expovacaciones i a la Fira de les Comarques Valencianes

La capital de la Ribera Baixa ha participat, en el darrer cap de setmana, a la Fira de les Comarques Valencianes organitzada per València Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

La fira, que ha tingut lloc entre el 13 i el 15 de maig a la Plaça de Bous de València, ha estat un èxit rotund de participació i assistència i molts dels visitants s’hi han interessat pels encants de la nostra ciutat, tant és així que el nostre estand ha aconseguit esgotar les existències del material promocional amb què comptava.

En esta ocasió, El Restaurant La Granja, El Restaurant El Rebost i la Carnisseria Fani han acompanyat també al nostre estand d’informació en representació del Gremi d’Hostaleria de Sueca. Milers de visitants han pogut tastar, de la seua mà, una degustació dels nostres productes més típics com ara arrossos i embotits.

Esta és la primera vegada que Sueca ha participat amb estand propi a la fira, a la que havia acudit fins ara sota la marca de Ribera Turisme.

La nova Fira de les Comarques Valencianes de la Diputació de València ha donat cabuda enguany, per primera vegada, al turisme de tot el territori, interior i costa, per mostrar al visitant una proposta turística ben completa, així ho va explicar la diputada provincial de Turisme, que es dóna la circumstància que es també regidora a l’Ajuntament de Sueca, Pilar Moncho. “La nova Fira de les Comarques és la veu del turisme valencià, del turisme fet per i per a les comarques valencianes, i del turisme que agrupa a tot el territori, interior i també costa, perquè tots som València” va apuntar la titular de Turisme a l’ens provincial. L’oferta de la fira s’ha completat també amb tallers artesanals, ofertes de paquets turístics, sortejos, actuacions i exhibicions culturals variades.

Certamen de Bilbao

D’altra banda, la setmana prèvia, Sueca va estar-hi present també al Certamen Internacional de Turisme Expovaciones que es va celebrar a Bilbao entre el 6 i el 8 de maig.

En ambdues, Sueca ha fet gala del seu ampli catàleg de propostes turístiques, des de la Ruta del Modernisme i les Rutes Cicloturistes a la Mostra Internacional de Mim, passant pel  futur Museu Joan Fuster. Tot, però, reivindicant-se sempre com “la terra de l’arròs” per excel·lència. El paisatge; l’arròs, protagonista dels nostres plats i el nostre entorn i el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca sempre ocupen un lloc privilegiat a la carta de presentació de la capital de la Ribera Baixa.

El regidor de Turisme, Xavier Masó, ha fet una valoració molt positiva de la presència de Sueca en estes dues cites amb el món del turisme. Masó ha explicat que un dels  objectius principals de la promoció de Sueca en les darreres cites a Madrid, Barcelona, Bilbao i València ha estat posicionar-se en el mercat de proximitat, un dels principals emissors de visitants per a la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here