El PP d’Algemesí proposa la creació d’ajudes de transport a l’Hospital per als jubilats

0
371

Hospital de la Ribera vehiclesEs tracta d’una de les principals promeses del programa electoral del Partit Popular d’Algemesí

En el Partit Popular d’Algemesí som conscients que ja no ens correspon governar, però això no va a ser un impediment per a portar al plenari les principals línies del nostre programa electoral i complir així amb el compromís adquirit amb els nostres 5.277 votants, que ens van fer una vegada més el partit guanyador de les passades eleccions municipals.

Per això hem enregistrat una moció buscant l’acord polític per a la creació d’unes ajudes de transport a l’Hospital de la Ribera per a majors de 65 anys i també per a aquelles persones que tinguen una incapacitat permanent i absoluta per a tot tipus de treball. En el document proposem la creació d’uns abonaments gratuïts, que consistixen en 10 bons vàlids per a anada o tornada, que siguen convocats de forma semestral.

A més instem l’Ajuntament d’Algemesí a negociar amb l’empresa prestadora del servici una major periodicitat en la línia Algemesí-Hospital, ja que en els últims mesos s’ha produït una reducció del ja insuficient servici que es venia prestant.

L’objectiu d’estes ajudes no és altre que fomentar la utilització del transport públic i donar facilitats als nostres majors, que per causes mèdiques han de desplaçar-se fins al centre hospitalari d’Alzira.

Estem convençuts que donat el caràcter social de la proposta i l’escassa dotació pressupostària que requerix, no hi haurà cap impediment per part de la resta de partits polítics per a la seua aprovació. Des del Partit Popular estem disposats al diàleg sempre pensant en el bé de la ciutadania, com ja hem demostrat en altres qüestions com per exemple a l’hora de pactar la rebaixa de preus en les instal·lacions esportives o els pressupostos participatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here