Sonia Fernández i Rocío Monte noves falleres majors de Camí Nou

0
655

Falla Camí Nou nomen FM 17La Comissió de la Falla del Camí Nou d’Alzira ja té representants per al pròxim exercici, 2016-2017.

Es tracta de Sonia Fernández Gómez, Fallera Major i dels xiquets Rocío Monte Giménez, com a Fallera Major Infantil,  i de Fernando Botella Carrascosa.

Sonia fa 5 anys que forma part d’esta comissió tot i ser fallera de tota la vida. Ací ha fet el seu grup d’amigues i es troba totalment integrada.

Sonia assenyala que sempre pensava presentar-se com a fallera major però no ha sigut fins a enguany que ha fet el pas, un pas molt important en la seua vida.

Amb 28 anys representarà la falla Camí Nou al costat del nou president, José Manuel García Sanjulián, elegit recentment pels fallers i que vol innovar en la junta directiva i donar fer més accessible el càrrec de la presidència d’una comissió fallera.

Rocío i Fernando han assumit el càrrec amb sorpresa, però amb molta alegria. Els dos han nascut pràcticament a la falla i formen part de dos nissagues relacionades íntimament amb la comissió del Camí Nou.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here