Alzira coneixerà la pròxima setmana les seues candidates a falleres majors de la Unesco

0
426
Laura i Almudena el dia de la seua elecció oficial
Laura i Almudena el dia de la seua elecció oficial

Demà dilluns finalitza el termini per a la presentació de les candidates a falleres majors d’Alzira i a les que formaran part de les seues respectives corts d’honor. Però no serà fins dos dies després quan la JLF revelarà de manera oficial la identitat de totes les aspirants.

Les regines falleres d’enguany poden passar a la història com les de l’any que les falles d’Alzira aconseguiren ser declarades, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, qüestió que decidirà la Unesco el pròxim mes de novembre.

Més d’una candidata

Tot i l’hermetisme existent, sembla que hi han dos aspirants a fallera major i que segur que hi ha al menys una candidata a reina infantil de l’exercici 2016-17. La única declaració que hem pogut arrancar, al respecte, al president de la JLF Vicent Muñoz es que «hi han suficients candidates per a tot».

Demà acaba el termini i el dia 18 el propi president s’entrevistarà amb les aspirants per tal de poder proclamar de forma oficial les respectives candidatures.

Però caldrà esperar una setmana més per conèixer les sustitutes de Laura Gomar i Almudena Molina que tan alt han deixat el pavelló faller local durant l’actual exercici.

Els presidents de les 35 comissions falleres tenen la última paraula per elegir les falleres majors de la Unesco.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here