Moncho destaca el «potencial» turístic de les comarques valencianes en la inauguració de la fira

0
477
  • Bastonets i autoritats en la caseta d'Algemesí
    Bastonets i autoritats en la caseta d’Algemesí

    València Turisme transforma la plaça de bous de València en una gran fira turística que durant tot el cap de setmana exhibeix les millors propostes de les comarques valencianes

  • El president Jorge Rodríguez, la vicepresidenta Maria Josep Amigó i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, han visitat les 65 casetes informatives i han destacat “el potencial turístic dels nostres municipis que poden competir al millor nivell”
La nova Fira de les Comarques Valencianes de la Diputació de València va obrir ahir les seues portes en la Plaça de Bous de València amb dues actuacions, cent per cent valencianes: la música popular de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la dansa tradicional de ‘Els Bastonets’ d’Algemesí.

A l’obertura de “la gran fira del turisme valencià” han acudit el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, els qui han coincidit en assenyalar que “el potencial turístic dels municipis valencians és altíssim i pot competir al millor nivell gràcies a la professionalitat i l’esforç de tot el sector, ajuntaments, mancomunitats, associacions turístiques i entitats rellevants com les DO valencianes”.

Interior i costa

Per primera vegada, la fira turística organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de València ha donat entrada també al turisme de tot el territori, interior i costa, per a mostrar al visitant una proposta turística completa.

Premis i sorpreses per al visitant

Altra de les novetats que incorpora la nova Fira de les Comarques és que s’ha incentivat el transport públic. Tots els visitants a la fira que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE rebran un obsequi promocional del Patronat Provincial de Turisme de València.  També hi ha una sorpresa reservada per a tots aquells visitants que s’apunten a la Gimcana de València Turisme i sol·liciten el “Passaport de la Fira de les Comarques”. Els qui completen aquest particular recorregut optaran a premis facilitats pel Patronat Provincial de Turisme de València, amb la col·laboració d’ajuntaments i mancomunitats.

Actuacions en directe

La Fira de les Comarques de València Turisme compta amb 65 casetes informatives, 43 en l’esplanada de la Plaça de Bous de València i 22 en l’arena del cus, dedicades a la promoció de destinacions turístiques d’interior i de costa i a la gastronomia valenciana.

Cada punt completa la informació turística amb una àmplia programació d’activitats que inclou degustacions, tallers artesanals, ofertes de paquets turístics, sorteigs de finalització de setmana i exhibicions culturals variades.

Horaris de la Fira

Dissabte, 14 de maig

* Casetes d’informació turística: d’11 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h.

* Estands gastronomia: d’11.00 a 23.00 h.

Diumenge, 15 de maig

* Casetes d’informació turística: d’11 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.00 h.

* Estands gastronomia: d’11.00 a 22.00 h.

Edit This Post

Editar esta entrada

DEIXA UN COMENTARI

Identificats com: Xavier Espanya. Tancar sessió »


Powered by Max Banner Ads

Powered by Max Banner Ads

Powered by Max Banner Ads

Powered by Max Banner Ads

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here