L’alcalde d’Alzira s’havia reunit ja dos vegades amb l’autor del tir de l’Alquerieta

0
342
Zona on va ocòrrer la baralla
Zona on va ocòrrer la baralla

L’autor del tir en la matinada del divendres a l’Alquerieta, un home de 38 anys, s’havia entrevistat el dimarts passat amb l’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Policia Sara Garés, el Cap de la Policia Local i el president de l’associació de veïns del barri, Ricardo Cuenca, per tal de cridar-lo a l’ordre davant el seu poc exemplar comportament.

En realitat era ja la segona volta que este conflictiu veí pssava per l’alcaldia i és que la primera autoritat local porta des del mes de gener reunint-se amb la gent més conflictiva del barri per «tractar de dur-los al terreny de la convivència i del respecte a les normes i les ordenences municipals» segons ha manifestat la primera autoritat local a Riberaexpres. Gómez, que va trobat el passat dimarts «molt nerviós» a este veí de l’Alquerieta s’havia compromés amb ell fer-li una visita » per fer-lo reflexionar prenent un café o una cervesseta», els pròxims dies en el seu propi domicili. L’alcalde està convençut que el de la matianda del divendres «és un fet aïllat» donat que les entrevistes que està mantenint amb la gent més problemàtica de la barriada «està començar a donar el seus fruits».

Esta entrevista és una de de els tantes que estan fent les autoritats locals per tal d’evitar les queixes dels habitants de la barriada provocades per alguns veïns que fan baralles de galls, o bé tenen el volum de la música molt elevada i fins i tot es dediquen a jugar a les cartes al carrer fent molt de soroll ben entrada la matinada.

El creuament dels carrers Numancia, San Quintin i Luchana sol ser un dels llocs habituals per a estes activitats segons fons del barri.

Estes crides a l’ordre sembla que van tenint efecte encara que algú, com l’autor del tret, són recalcitrants.

La baralla es va produir perquè els dos protagonistes discutien per la competència a l’hora de vendre droga al menudeig en una zona de la barriada.

Pel moment la Policia Nacional no ha trobat encara el pistoler de l’Alquerieta que podria entregar-se en les pròximes hores o bé ser localitzat pels agents en estar completament identificat.

Els fets van ocòrrer cap a la una de la matinada al final del carrer Callao, a les rodalies de l’edifici de Protecció Civil.

La normalitat ha tornat al barri encara que als bars i establiments no es parla d’altra cosa.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here