Oro Azorín (alcaldessa): «La mort d’Emili Lledó és una pérdua irreparable per a Favara»

0
670
Favara alcaldessa minut silenci
L’alcaldessa Oro Azorín visiblement afectada
Un familiar de Lledó rep les condolències de l'alcaldessa
Un familiar de Lledó rep les condolències de l’alcaldessa

La Corporació municipal de Favara amb l’alcaldessa Oro Azorín al capdavant i els treballadors de l’Ajuntament han guardat este matí un minut de silenci per la mort

La Corporació i els funcionaris guardant un minut de silenci
La Corporació i els funcionaris guardant un minut de silenci

del regidors d’Esports i Hisenda, Emili Lledó el passat dimecres en un accident de tràfic.

«És una pèrdua irreparable, molt dura» manifestava la primera autoritat local visiblement emocionada en considerar que ella havia perdut «un amic» i el poble «una excel.lent persona a més d’un bon acadèmic i polític». I ésque Lledó, tot i nàixer a Cullera «considerava Favara com el seu poble. Azorín, que no podia contindre les llàgrimes mentre feia les manfiestacions repetia les excel.lències del seu regidor i company de partit en Compromís; «tot i contar amb un currículum bestial, era molt humil, amb molotes ganes de treballar i sempre anava perdavant en totes les tasques municipals.

Lledó, de tan sols 35 anys, era una persona molt activa i apreciada en els àmbits acadèmics`per la seua qualitat de Doctor en  Educació Física, era el gerent del Col.legi de Llicenciats en esta especialitat i igual prounciava una conferència en Alacant que organitzava amb el más mínim detall nombroses activitats esprotives per als xiquets i joves de Favara, una població de la Ribera Baixa de 2.460 habitants que ha quedat conmocionada per la seua inesperada mort.

L’Ajuntament que ha decretat quatre dies de dol ha tancar hui, a partir de els 10 del matí, les seues portes en homenatge al seu veí que ha dexiat dona i dos filles en el poble del que s’havia enamorat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here