L’Ajuntament de l’Alcúdia participa en la Primavera Educativa

0
372

primavera educativaUna carpa municipal, el vídeo “Eres una peça clau” i actuacions de distints centres completen aquesta participació

Amb el títol de “L’Educació al nostre poble” l’Ajuntament de l’Alcúdia és un dels dos de la Ribera que participen amb una carpa pròpia en la Primavera Educativa. Aquesta carpa estarà situada baix del pont de Sant Josep, al llit del Túria i romandrà oberta dissabte 14 i diumenge 15 de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Aquesta carpa proporciona informació a través de 10 panells de l’oferta educativa en els diferents nivells, des d’Infantil fins a Batxillerat, passant per primària, ESO o educació permanent d’adults dels centres de l’Alcúdia.

Aquesta informació es realitzarà a través d’audiovisuals als que s’accedirà des de dispositius mòbils mitjançant codis QR. També s’oferirà informació de les distintes ofertes educatives a l’àmbit educatiu: Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset, Premis Literaris Abril per als escolars, Mes de les lletres, Biodiversitat a les escoles i altres…

L’Ajuntament de l’Alcúdia també ha participat en la Jornada de Bones Pràctiques Educatives amb el vídeo “Eres una peça clau”, un dels sis vídeos seleccionats per a la projecció en aquesta jornada. Aquest vídeo té a vore amb l’activitat “Ets una peça clau en la igualtat” que amb motiu del Dia Internacional de la Dona del 8 de maç es  va realitzar en totes les escoles de l’Alcúdia.

A més l’Alcúdia també estarà present per mig de l’Institut d’Ensenyament Secundari “Els Évols” i del Col·legi “Les Comes” a la primavera educativa. Els alumnes de l’Institut han participat en l’entaulat de l’Albareda amb una representació dels balls tradicionals de l’Alcúdia i els de Les Comes presenten del diumenge al Conservatori de Música Joaquín Rodrigo el taller de música per alumnes de compensació educativa. Aquests taller pretén millorar la integració social dels alumnes a través de la música.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here