Reiniciem proposa que Carcaixent celebre una Gala de l’Esport

0
419

CARCAIXENT futbol equipLa proposta te el propòsit de reconèixer públicament el que han fet els clubs locals i esportistes a nivell particular al llarg de la temporada.

Des de Reiniciem, en el passat ple d’abril i després de forma més detallada per registre d’entrada, li hem proposat a l’Equip de Govern que estudie la possibilitat de realitzar una “gala anual de l’esport Carcaixentí”, per a donar a conèixer el que han fet els clubs i els esportistes locals al llarg de la temporada, així com que es reconega institucionalment els mèrits més ressenyables.

La proposta va encaminada al fet que s’agafe per costum realitzar aquesta gala de forma anual, en un recinte adequat per a tal fi, en una data fixa (on ja haja acabat la temporada en la majoria de modalitats), així com que s’elabore un reglament que regule els reconeixements-premis que es puguen donar.

Des de Reiniciem, entenem que aquesta proposta és una forma més de promocionar l’esport local, acostar-ho als ciutadans i posar en valor el treball i esforç realitzat tant a nivell col·lectiu com a individual al llarg de la temporada.

“Per sort, a Carcaixent hi ha cada vegada més col·lectius i esportistes que estan aconseguint assoliments importants i l’Ajuntament ha de reconèixer-ho, promocionar-ho i posar-ho en valor”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here