IDEA beca a 21 joves en el programa beca.MOS de certificats informàtics avançats

0
288

S’ha realitzat a IDEA la primera convocatòria d’exàmens del projecte beca.MOS, amb el qual es pretén millorar el currículum de joves entre 16 i 30 anys mitjançant l’IDEA bequesacreditació de les seues competències digitals amb la certificació MOS (Microsoft Office Specialist).

En aquesta primera convocatòria s’han becat a 11 joves perquè obtinguen la certificació de Microsoft, les quals s’ampliaran a 10 més fins al mes de juny, sent finalment becades 21 persones en la primera edició del programa beca.MOS a Alzira. Per superar la prova s’ha preparat amb dos sessions formatives prèvies als participants.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «és la primera volta que des d’IDEA es fa aquesta convocatòria per a obtindre un certificat especialitzat molt sol•licitat. I un dels nostres objectius és continuar facilitant i ampliant la formació dels i les joves, i ho fem de forma gratuïta i accessible.»

Aquest programa es realitza a IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació en les mateixes instal•lacions al C/ Ronda d’Algemesí, 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here