Carlet aconseguix dos campions d’Espanya de koshiki

0
206

Carlet Campions KoshikiEls carletins Guillem Gadea i Lidia Soriano s’han proclamat campions d’Espanya de koshiki, una modalitat del kickboxing. El campionat es disputà el 7 de maig a Carcaixent. Carlet obtingué 2 medalles d’or, 3 de plata i 2 de bronze.

Els medallistes, pertanyents al Gimnàs Multi Sport de Carlet, han sigut Guillem Gadea que es classificà en primera posició en la categoria cadet masculí i modalitat de combat de menys de 52 kg i Lidia Soriano que també quedà campiona en la categoria sènior femenina en la modalitat de combat de menys de 55 kg.

També s’han aconseguit tres subcampions, Sara Remon (júnior femenina combat menys de 60 kg), José Miguel Gómez (sènior masculí combat menys de 69 Kg) i Aitor Espert (sènior masculí combat menys de 65 Kg).

El tercer lloc en el pòdium també ha comptat amb guanyadors carletins, José Remon (cadet masculí combat menys de 60 kg) i Andreu Fallado (sènior masculí combat menys de 69 Kg).

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here