La Universitat de València debatrà l’economia local durant unes jornades a Alzira

0
353

Universitat Primavera jornadesL’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València posen en marxa la 1a Edició de la Universitat de Primavera en Alzira.

La Universitat de València amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, organitzen del 18 al 26 de maig en el Museu Municipal d’Alzira, MUMA, la 1a Edició de la Universitat de Primavera; un fòrum destinat a ser un punt de reflexió i anàlisis de l’economia comarcal i el desenvolupament sostenible al nostre territori. Al llarg de 5 dies s´impartiran de forma gratuïta tres mòduls relacionats amb aquesta temàtica i s’expedirà, per part de la Universitat de València un certificat d’assistència.

En aquestes jornades s’impartiran tres mòduls formatius gratuïts, a més compten amb la participació de la Facultat d’Economia, dels Instituts Universitaris d’Economia Social i Cooperativa i el de Biodiversitat i Biologia Evolutiva.

Més informació i inscripcions: http://bit.ly/1W65zMo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here