IDEA i el Club Cinema Alzira presenten «IDEA movie Club»

0
303

CINEMA IDEAIDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació col·laboren amb el Club de Cinema Alzira per oferir materials didàctics i cinematogràfics en Versió Original Subtitulada en l’idioma original, que servisquen com a complement de formació a les activitats English Coffe i el Cafè Français.

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica, Carmen Herrero, directora d’IDEA, i Patrícia Aranda, membre del Club de Cinema, han concretat un seguit d’activitats per a poder presentar materials en VOS, tant a IDEA com en la programació del mateix Club de Cinema. El proper dimarts 24 de maig tindrà lloc la primera sessió a les 19.00 h en les instal·lacions d’IDEA al voltant del film The King’s Speech (El discurs del rei, 2010).

Cal recordar que, de forma gratuïta, IDEA realitza els English Coffe i el Cafè Français, que es tracten d’unes activitats d’una hora per sessió, amb grups de conversa tutoritzats per voluntaris europeus i en distints nivells, i destinades a totes aquelles persones interessades a potenciar l’aprenentatge de l’anglés i francés.

Tota la informació es troba disponible a la web d’IDEA, idea-alzira.com, i en les mateixes instal·lacions al c/ Ronda d’Algemesí, 4.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here