Jornada d’aprenentatge dels alumnes del Gloria Fuertes a la Murta

0
916

Gloria Fuerte visita MurtaEl CEIP Gloria Fuertes realitzà durant la setmana passada una sèrie d’activitats d’orientació i descobriment de l’entorn de la Murta amb la participació de tot l’alumnat de l’etapa de Primària.

Els alumnes pogueren, a través del joc, conèixer i reconèixer els diferents elements arquitectònics, la seua funcionalitat i les característiques principals. Aprengueren a situar-se i interpretar els mapes, a buscar informació i a treballar de forma cooperativa respectant i observant el lloc tan sorprenent on es dugueren a terme els diferents jocs.

Les activitats foren un èxit gràcies al treball del professorat, a l’esforç de les famílies, a les facilitats posades per l’Ajuntament d’Alzira per a poder fer ús d’aquest paratge i al magnífic comportament de tot l’alumnat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here