Alzira instal.larà vint contenidors de recollida de fem per a persones amb mobilitat reduïda

0
284

Contenidor femMillorar en tot moment la vida dels que més ho necessiten. Està és la premissa marcada des de l’equip de govern i que en esta ocasió es vorà reflectida amb la implantació de vint contenidors d’arreplega de fem adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Des de la Regidoria de Serveis Públics es procedirà a realitzar l’estudi pertinent per tal de determinar la ubicació més idònia.
Amb estos nous contenidors, «El govern municipal continua els treballs per a convertir Alzira en una ciutat més accessible, i este tipus de mesures són necessàries per tal d’avançar en la igualtat efectiva entre totes les veïnes i veïns, independentment que tinguen alguna dificultat d’accessibilitat», ha manifestat el regidor de l’àrea Fernando Pascual.
Els contenidors són acompanyats d’una sèrie de característiques que els faran distingibles, així com de la informació indispensable per a una correcta utilització.
«En esta primera fase seran vint contenidors, encara que, si es demostra que són realment útils una vegada passat el període de prova, no es descarta ampliar la quantitat d’unitats per a més punts de la nostra ciutat», segons el regidor Fernando Pascual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here