Natàlia Verdú d’Alzira aconseguix el tercer Campionat Autonòmic amb el València Basquet

0
639

L’alzirenya Natàlia Verdú Garés, jugadora del Valencia Basquet va participar el cap de setmana del 22, 23 i 24 d’abril en la Final Autonòmica Junior Femení de la Comunitat Valenciana organitzada per la Federació Valenciana de Basquet.

Natàlia Verdú amb la medalla de campiona

Natàlia Verdú amb la medalla de campiona

En esta final participen els quatre millor equips de la lliga regular junior autonòmic i a banda de determinar l’equip campió, serveix per classificar els equips que aniran al campionat d’Espanya de Clubs, el qual es celebra del 8 al 14 de maig a San Sebastià.

El Valencià Basquet, l’equip de Natàlia, van quedar campiones en esta final, imposant-se als altres equips participants no sense dificultats, i amb el partit definitiu  contra el Picken Claret molt emocionant, el qual guanyaren de 2 punts.

Natàlia ha aconseguit este primer lloc amb el València Basquet, equip del qual forma part des de fa dues temporades. Anteriorment ja havia aconseguit dos campionats autonòmics (infantil i cadet) amb el Ros Casares. Amb este equip va jugar durant  tres temporades, però els seus inicis es vinculen al CB Alginet, amb el qual va començar la seua formació en aleví i infantil.

En cinc ocasions ha participat Natàlia en una final autonòmica, i com deia abans, ha aconseguit tres medalles d’or. Enguany serà la tercera participació en un campionat d’Espanya de clubs. El seu equip van aconseguir  ser quintes en els campionats infantil i cadet, plaça molt important, donada la dificultat i el nivell dels equips participants.

A banda de la bona experiència com a jugadora de club,  també ha participat en dos campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques amb la selecció valenciana. Tota esta experiència li ha servit per ajudar puntualment esta temporada i la pasada, al senior autonòmic del València Basquet. L’any vinent haurà acabat les categories de formació i jugarà  en categoria absoluta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here