Sueca obri una nova zona d’aparcament gratuït al carrer València

0
343

sueca aparcament c-Valencia

El consistori treballa per donar solució a la necessitat de places d’aparcament en el municipi

L’Ajuntament de Sueca ha obert al públic este dimecres el nou espai d’aparcament gratuït situat al Carrer València, a la parcel·la que ocupaven les antigues basses del municipi.

El nou aparcament disposa de vora quaranta places, la majoria d’elles en bateria, quatre d’elles en cordó i una reservada per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb este nou espai, que estarà obert de forma permanent al públic i amb la resta que hi ha també previst d’habilitar, el consistori busca donar resposta a la manca de places d’aparcament en el centre urbà.

En les darreres setmanes, el consistori ha anivellat el terreny, ha desbrossat i ha polvoritzat la parcel·la per condicionar-la i adequar-la per al seu nou ús. A més a més, s’ha delimitat la zona amb una tanca per separar-la de l’espai reservat per a vehicles municipals i de Protecció Civil, s’ha renovat i reforçat la il·luminació i finalment, s’han delimitat les places.

El regidor d’Urbanisme, Julio Serra, explica que esta ha estat una actuació a mínims perquè s’ha intentat respectar al màxim l’espai que conserva soterrats els antics llavadors del municipi. “No hem volgut asfaltar, ni actuar més sobre el terreny per preservar este espai que podria formar part, el seu dia, d’un conjunt històric junt amb els Molins de la Vila  i el Molí fariner, la nova Biblioteca Pública Municipal de Sueca” ha apuntat Serra.

El Dipòsit Municipal de Vehicles al que es destinava fins ara esta parcel·la, s’ha traslladat a una altra parcel·la propietat del consistori al Polígon Industrial El Teular, amb això, el regidor titular d’Urbanisme explica “hem traslladat el Dipòsit Municipal, on es guarden els vehicles sancionats, els vehicles a disposició de jutjat i els retirats de la via pública, a un lloc més pròxim a la seu de la Policia Local de Sueca, un lloc per tant més segur i amb això també aconseguim millorar la imatge de la nostra ciutat”.

Serra ha anunciat també que està previst començar prompte els treballs a l’espai destinat a una nova zona d’aparcament a l’Avinguda Ciutat de Pamplona que s’espera poder obrir al públic a partir del proper mes de juny i ha apuntat també que el consistori continua estudiant l’opció d’un altre espai d’aparcament públic al Carrer l’Orient.

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here