L’expresident de l’Alquerieta responsabilitza a la policia de no resoldre la «delinqüència»

0
349
Miguel A. Levanteri durant la seua intervenció
Miguel A. Levanteri durant la seua intervenció
L'alcalde, regidors i dirigents de l'associació
L’alcalde, regidors i dirigents de l’associació
Ricardo Cuenca president de l’Alquerieta

 

L’expresident de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, Miguel Ángel Levanteri ha responsabilitzat a la Policia Local i Nacional de «no resoldre» els problemes de  «delinqüència» i «convivéncia» que patix el barri des de fa una vintena d’anys.

Levanteri ha sigut el principal protagonista de l’assemblea veïnal celebrada esta vesprada i a la que ha acodit l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i bona part de l’equip de govern com la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, el segon tinent alcalde Ivan Martinez (Promoció Econòmica) i les regidores, Sara Garés (Seguretat Ciutadana), Marina Mir ( Acció Social), Fernando Pascual ( Gestió Urbanística) i Inmaculada Onrubia (Participació Ciutadana).

«No es pot viure»

«Açí no es pot viure, sobre tot en la part alta del barri que és un focus de delinqüència», manifestà inicialment, tot seguit exposà els problemes de convivència com l’existència de «quadres de cavalls, si s’instal.lara una en l’avinguda no duraria més de 24 hores» assegurà. Levanterí reclamà que «es plantara cara als veïns conflictius», en este aspecte advertí que «el treball de la Policia Local i Nacional brilla per la seua ausència».

Altres veïns es queixaren de les habituals baralles de galls i de càntics musicals durant la matinada» i fins i tot un asseverà que es senten «més marginats que un siri en Turquia».

Un barri digne

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez explicà les distintes actuacions i les «continuades» visites i entrevistes amb els veïns conflictius i la voluntat que l’Alquerieta siga «un barri tan digne com qualsevol altre d’Alzira». Garés afegí que «cal fer pedagogia» i es mostrà més partidària de parlar de «ciutadans en lloc d’etnies»

La regidora de Seguretat Ciudatana ìndicà la «col.laboració» que hi ha entre la Policia Local i Nacional, «estem cridant a l’alcaldia a les persones que no saven comportar-se, estem tots els dies treballant per al barri».

El tinent alcalde Ivan Martinez explicà la petició de fons europeus que contirubiren a millorar el barri, la regidora de Festes Isabel Aguilar es va comprometre a dur alguna actuació musical o lúdica en el barri durant les festes patronals, mentre el responsable municipal de Gestió Urbanística comentà les millores previstes a la barriada corresponents a la seua àrea.

Tancà l’assemblea el nou president de l’Alquerieta, Ricardo Cuenca que es va comprometre a «lluitar» amb totes les seues forces per dignicar el seu barri.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here