Alzira i Algemesí intercanvien experiències ocupacionals

0
387

ELS REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I OCUPACIÓ D’ALZIRA I D’ALGEMESÍ INTERCANVIEN EXPERIÈNCIES MUNICIPA

Marc Vendrell i Ivan Martinez
Marc Vendrell i Ivan Martinez

LS

Els regidors de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, Ivan Martínez, i d’Algemesí, Marc Vendrell, han mantingut hui una reunió de treball a Alzira i han visitat les instal·lacions i serveis d’IDEA (Agència per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira).

Vendrell s’ha interessat pel funcionament d’IDEA, els seus plans d’ocupació i altres projectes europeus. Mentre que per la seua part, Ivan Martínez, ha arreplegat propostes que s’estan duent en la ciutat veïna de promoció econòmica del seu sector comercial i industrial.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació s’estan mantenint trobades municipalistes per poder aportar i ficar en comú noves iniciatives i experiències que s’estan duent en altres municipis veïns i analitzar la seua aplicació per fomentar el teixit productiu i les xicotetes empreses, que són les que més treball ocupen. Des d’ambdues regidories s’ha manifestat continuar amb aquest calendari de reunions amb altres ciutats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here