S’inicien noves vies de col.laboració entre l’IVAJ i els joves de Carcaixent

0
458

Carcaixent IVAJ secretari 16Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ, va anunciar que s’inicien noves vies de col·laboració per treballar pels joves de Carcaixent

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, es va  reunir ahir a Carcaixent amb el amb el regidor de Joventut, Natxo Escandell, la tècnic de joventut de l’Ajuntament de Carcaixent , Amparo Puig i el president del Consell Local de Joventut, Vicent Pons, per conèixer els programes i instal·lacions juvenils.

En la trobada, Jesús Martí ha atès les realitats específiques de Carcaixent, «ja que estem ací per conèixer i compartir propostes des d’un plantejament inclusiu i integrador», ha assegurat. Segons ha indicat el secretari general de l’IVAJ, a través de la Xarxa Jove, «s’obre un procés de comunicació i participació per atendre la ciutadania jove en l’àmbit local», ha destacat. Així, després de conèixer la realitat dels i les joves a Carcaixent, es van abordar quines serien les principals mancances i es van establir possibles vies de col·laboració per poder atendre-les.

Per la seua part, Natxo Escandell, ha recordat que l’objectiu de la seua àrea és activar als joves i fer-los partíceps de la realitat de Carcaixent, “volem implicar als joves, que participen del que volen a la seua ciutat i que siguen protagonistes i transversals a totes les àrees. El regidor de joventut també va fer una crida a l’associacionisme, “estem treballant en visibilitzar-nos i les associacions i col·lectius són el medi idoni per a fer-ho. Els joves no volem ser consumidors, també volem ser els protagonistes”, ha afegit.

Jesús Martí també va conéixer al Consell de Joventut de Carcaixent així com les iniciatives del Pla d’Oci Alternatiu, la Ribera en xarxa, el programa formatiu per a joves, l’Escola de estiu, la proposta d’Estiu Jove 2016  i el plantejament de «educar per a la participació». També se li van presentar altres iniciatives que es recolzen des de l’àrea de Joventut com el Ral·li Humorístic o les diferents propostes que s’estan organitzant des de l’àrea Joventut per a la Fira Modernista que se celebrarà el mes de juny.

 

 

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here