El Consorci de la Ribera imparteix un curs pràctic per a alcaldes i regidors

0
380
Alcaldes i regidors de la Ribera
Alcaldes i regidors de la Ribera

El Consorci de la Ribera impartirà des del 10 de maig un curs pràctic per a responsables polítics locals. Tots els càrrecs electes dels 47 municipis de la Ribera del Xúquer estan convidats a participar en aquesta formació, que s’ofereix amb l’objectiu de contribuir a la millora de la gestió municipal d’alcaldes i regidors a través de l’adquisició de coneixements pràctics i d’utilitat.

El curs arranca el pròxim dimarts i conclourà el 24 de maig, després de completar cinc sessions on s’abordaran les següents matèries:

–          Policia Local i seguretat ciutadana;

–          Els Serveis Socials. Programes i estratègies d’intervenció;  

–          Gestió del Medi Ambient: Control de Vessaments, Gestió de Residus, Protecció i Gestió dels Espais Naturals d’Interés, Zones Verdes, parcs i jardins;

–          Participació i Transparència en l’àmbit local;

–          Gestió Cultural, Joventut i Promoció Turística.

La formació s’impartirà a les instal·lacions de la Mancomunitat de la Ribera Alta i comptarà, entre altres ponents, amb Javier Vila Biosca, secretari general de l’administració municipal de l’Ajuntament de València; Jesús Martí Nadal, secretari general de l’IVAJ, així com d’alts funcionaris de dilatada experiència als principals ajuntaments de la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

Els interessats poden matricular-se de totes les sessions o només d’aquelles que siguen del seu interès.

Més d’una vintena de responsables polítics ja han confirmat la seua inscripció en els curs, que continuarà oberta fins el pròxim divendres 6 de maig.

Aquesta formació complementa el curs pràctic per a alcaldes i regidors ‘Aspectes Bàsics del Règim Local’ que les Mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa realitzaren a Algemesí al llarg dels mesos de setembre i octubre de 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here