Sueca acollirà el pròxim diumenge la 4ª Cursa i Marxa de la Dona

0
386

La capital de la Ribera Baixa ha presentat fa uns dies la quarta edició de la Cursa i la Marxa de la Dona, una iniciativa del Club d’Atletisme Corriols que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

La cita tindrà lloc el proper diumenge 8 de maig i un any més la iniciativa s’organitza amb un doble objectiu reivindicatiu i solidari. Julia Iborra, presidenta del Club d’Atletisme Corriols, ha explicat que enguany els beneficis es destinaran al finançament d’activitats per a persones amb discapacitats intel·lectuals.

La Cursa de la Dona, que es realitzarà al llarg d’un recorregut de 6 quilòmetres, arrencarà a les 10:30 hores des de l’Estadi Municipal Antonio Puchades, on també estarà situada la línia de meta. Allà finalitzaran també els participants en la marxa, que partiran una mica més tard, sobre les 11:00 hores des de la Plaça de l’Ajuntament de Sueca. El recorregut, en este cas, serà de 3,5 quilòmetres.

La cursa comptarà amb participació exclusivament femenina i podran participar-hi xiquetes des dels deu anys, no obstant les participants entre deu i quinze anys hauran de comptar amb l’autorització dels seus pares o tutors. I les participants podran inscriure’s en la categoria individual o bé per equips (mare i filla, dues cosines, dues germanes o dues cunyaes). En la marxa podrà participar tota aquella persona que ho desitge, independentment de la seua edat o sexe.

Les inscripcions per a la cursa poden formalitzar-se a través de la plataforma www.mychip.es fins al proper dijous 5 de maig. D’altra banda, els interessats a participar en la marxa poden inscriure’s a Actual Esport (nª47, C/ Sant Doménech) des d’este mateix dilluns i també fins al dijous 5 de maig i al punt d’inscripció ubicat al Mercat Central de Sueca, el proper divendres i dissabte, 6 i 7 de maig. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta commemorativa d’esta quarta edició de la cita.

Julia Iborra, la presidenta del C. A. Corriols, ha volgut agrair també en nom de tot el col·lectiu la col·laboració del consistori i de la resta de patrocinadors que col·laboren en el desenvolupament d’esta iniciativa.

“La dona va guanyant terreny en l’esport, cada vegada són més les dones que participen en les diferents manifestacions i iniciatives esportives populars que es promouen a la nostra ciutat. No obstant queda molt de treball per fer sobretot en un àmbit tant masculinitzat encara com el de l’esport” ha manifestat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, que ha conclòs “estem desitjosos que arribe el dia en què no necessitem programar iniciatives per reivindicar el paper de la dona. Amb això vull fer, però, un reconeixement al treball del C. A. Corriols, que ve programant ja tot este temps la cursa amb este objectiu i també amb un fi solidari. Esperen repetir l’èxit de participació dels altres anys perquè la causa ho mereix”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here