IDEA fica en marxa un Pla Integral d’Ocupació a Alzira en el 20 aniversari de la seua creació

0
310

IDEA 20 anys balançL’equip de govern d’Alzira anuncià que enguany encetarà un Pla d’Ocupació Integral que aglutinarà tots els plans existents per oferir al ciutadà «una carta de serveis completa adaptada a les necessitats de les persones aturades», al temps que feia balanç dels 20 anys de la creació del departament IDEA (Iniciativa per al Desenvoluplament Local d’Alzira).

El pressupost per al 2016 d’IDEA supera el milió d’euros superant en 400.000€ l’anterior per impulsar un Pla Juvenil, Pla Familiar Emprén, tallers d’assessorament i formació, jornades i per primera vegada conferències del projecte Universitat de Primavera que durà a terme a Alzira la Unviersitat de València

Sobre el Pla Integral, Martinez considera que «és un pla molt ambiciòs que abarca autoocupació i formació».

El regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez explicà que la finalitat de tots estos plans és «dur endavant polítiques d’ocupació i revitalitzar el teixit econòmic i comercial de la nostra ciutat».

Per la seua part la regidora de Comerç Isabel Aguilar resaltà la bona acollida que han tingut tant la Fira Comercial Alzira Oberta com les Shopping Night encaminades a «dinamitzar el comerç local i a convertir de nou Alzira en un referent comercial».

La directora d’IDEA, Carmen Herrero, felicitada pels 20 anys al front d’esta acreditada agència, va recordar els inicis i a més va fer un balanç molt positiu de la seua tasca, especialment durant els últims anys afectats per la crisi econòmica que «han afavorit l’increment dels autònoms».

L’alcalde, Diego Gómez, manifestà la voluntat de l’equip de govern de «continuar treballant en esta línia d’actuació, donant resposat a les necessitats ocupacionals dels alzireny aturats per ajudar elsl que més han patit la crisi».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here