Carlet commemora el Dia Internacional de la Dansa amb balls i danses

0
525

Carlet Dia Intern Dansa 16Els carrers de Carlet es convertiren dissabte al matí en escenari dels balls i les danses de les diverses escoles i grups de dansa de la ciutat (Associació Cultural El Trencall, Escola de Dansa de la Fundació Caixa Carlet i Ballant i Repicant). Es commemorava el Dia Internacional de la Dansa, un dia per a recordar que la dansa no és sols un espectacle sinó també una disciplina que practiquen molts carletins i carletines.

A l’Ajuntament de Carlet, els grups de dansa van ser rebuts pel regidor de Cultura, Bernat Nogués. Allí es va fer lectura del missatge oficial del Consell Internacional de la Dansa CID – UNESCO per part de Lara Hernandorena (Carlet en Dansa), Noelia Nogués (Ballant i Repicant) i Maria Martínez (El Trencall – Escola de Dansa Fundació Caixa Carlet).

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here