Carcaixent perd una subvenció de 6.000€ per «deixadesa» de l’equip de govern segons UxV

2
482
Els regidors d'Units per València
Els regidors d’Units per València

La portaveu del Grup Municipal Units per València, Ana Calatayud, denúncia que, a conseqüència d’un “descuit, oblit o desistiment de funcions” de l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, l’Ajuntament de Carcaixent es veurà privat d’este plus de 6.000 euros que oferia la Diputació de València en el repartiment dels Plans Provincials d’Obres i Servicis per al 2016.

El passat 10 de Març de 2016, la Diputació de València va convocar els alcaldes dels 266 municipis de la Província de València a una Jornada de formació per a explicar-los els beneficis d’adherir-se al Pacte de les Alcaldies pel clima i l’energia, sempre que l’adhesió es produïra abans del 7 d’abril, data que després es va modificar ampliant fins al 21 d’abril de 2016.

A pesar que l’equip de govern de Carcaixent, des de la reunió del 10 de març fins a la sessió de Ple que es va celebrar el passat 30 de març de 2016 va disposar de temps suficient per a presentar la proposta d’adhesió al “Pacte dels Alcaldies per el clima i l’energia”, no ho van fer, la proposta, que va comptar amb el suport unànime de tots els grups municipals, es va presentar en el ple del passat dimecres 27 d’Abril, ho van fer fora del termini que va donar la Diputació de València per a optar al repartiment d’este plus.

Açò significa que l’Ajuntament de Carcaixent, per falta d’implicació del govern municipal disposarà de 6.000 euros menys en la dotació que li correspon en el repartiment dels PPOS.

Falta d’implicaió

No sabem si és que l’Alcalde o la Regidora de Medi Ambient, Paula Lozano, no van assistir a l’esmentada reunió o bé les seues tasques no els han permés la seua tramitació, en tot cas, és com menys un desistiment de funcions.

Açò mateix ha ocorregut en altres municipis però, a Carcaixent té un plus de “frivolitat” perquè, tenint en compte que tant l’Alcalde, com la regidora delegada de Medi Ambient, cobren un sou mensual per la seua dedicació a l’Ajuntament i que a més el Regidor, Iván Martí, és Diputat Provincial, entenem que havien de tindre coneixement sobrat d’este projecte, ha afirmat Calatayud.

Calatayud demana als governants de Carcaixent que es posen a treballar d’una vegada, ja que la seua falta d’implicació i la seua deixadesa ens costa diners a tots els veïns de Carcaixent.

 

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here