El Repte Solidari arriba hui a Carlet

0
258

Carlet repte solidariCarlet rebrà hui la trentena de corredors que participen en el Repte Solidari 2016 en favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València.

L’eixida del repte es va produir ahir per la vesprada des de Setaigües. Seran 117 quilòmetres i 24 hores corrent per promoure la lluita contra el càncer. El repte travessarà 13 municipis i finalitzarà a les 18.30 h quan arriben a Carlet. Entre els corredors del repte està el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Carlet, Ramon Boronat i altres carletins del Club d’Atletisme Els Coixos.

Cadascun dels corredors porta al seu dorsal el lema ‘Gota del teu cor’ i els noms de les persones afectades per càncer per les quals corren.

Els corredors seran rebuts al pont del riu Magre i després se’ls farà entrega dels diplomes a l’Ajuntament. L’acte comptarà amb la presència del director general d’Esports, Josep Miquel Moyà i, del president d’AECC València, Tomás Trenor.

Esta carrera està organitzada per l’Associació Espanyola contra el Càncer. Des de l’eixida fins a l’arribada es fomenta la lluita i s’intenta transmetre el missatge que a través de l’esport tot es pot aconseguir.

El principal objectiu és recaptar fons amb les inscripcions, que seran destinats íntegrament a la investigació oncològica.

Després de l’arribada del Repte Solidari a Carlet, començarà la I Marxa Solidària Contra el Càncer, que forma part del Circuit Run_Càncer 2016 i que té un recorregut de 4 quilòmetres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here