La vida i l’obra de Raimon en la Casa de la Cultura d’Alzira

0
295

Raimon Expo alziraLa regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira exposa una mostra per a conèixer la vida i obra de Raimon

 Arran del concert que el cantant xativí realitzarà al Gran Teatre el pròxim 6 de maig, els alzirenys i alzirenyes poden visitar al Claustre de la Casa de la Cultura, fins al dijous 5 de maig de 2016, l’exposició on es presenta la biografia més íntima i pública del màxim exponent de la “Nova Cançó”.

La mostra, formada per 13 panells, recull obres d’art vinculades a la carrera de Raimon d’autors com Miró, Tàpies o Andreu Alfaro, propietat del cantautor; fotografies de cartells i portades de discs, realitzades per fotògrafs com Oriol Maspons, Colita, Ros Ribas i Jordi Fornas, o la col·lecció de cartells originals del propi autor. També es poden trobar discs, exemplars en format LP, CD, EP i edicions completes, a més d’entrevistes a Raimon.

L’exposició es completa amb el treball intel·lectual de l’artista, cartes, texts i articles que Raimon havia escrit en castellà per la revista Destino i en català per al Diario de Barcelona, juntament amb tots aquells documents que passaren pel filtre de la censura franquista.

La mostra es podrà visitar també en el Gran Teatre els dies 29 i 30 d’abril, i el mateix dia del concert de Raimon, el 6 de maig de 2016.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here