Carcaixent organitza tallers d’indumentària gratuïts per a la Fira Modernista

0
465

Pascual Peris, premi Max alcarcaixent taller indument moder millor disseny de vestuari, serà l’encarregat de realitzar els tallers

Amb motiu de la celebració de la Fira Modernista el 10, 11 i 12 de juny, l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat una sèrie de tallers per a preparar el vestuari de l’època i animar a tots els veïns i veïnes a participar activament dels actes previstos. Els tallers seran impartits pel carcaixentí Pascual Peris, qui esta setmana ha guanyat el Premi Max al millor disseny de vestuari, un  dels guardons més importants que s’hi donen a l’Estat Espanyol en l’àmbit de les Arts Escèniques.

La inscripció als tallers és totalment gratuïta i es desenvoluparan en diverses sessions els dimarts i dijous del mes de maig de 17 a 19 hores al CIM. El dimarts 3 i el dijous 5 es realitzaran dues sessions introductòries sobre “Com fer-se un tratge d’època”, que es recolzaran amb tallers pràctics les setmanes següents. Cada taller tindrà una durada de dos sessions, tot i que l’assistència podrà ser flexible en funció de les necessitats. En la realització dels tallers col·laboraran usuàries del CIM i membres de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius que ajudaran en la part tècnica alhora de confeccionar el vestuari.

Natxo Escandell, regidor de Joventut – àrea des de la que es coordina esta activitat-, ha animat a tota la població a participar dels tallers i a vestir-se durant els actes de la Fira amb indumentària pròpia de principi de segle XX. “Volem que el poble s’involucre i faça este esdeveniment seu”. Natxo Escandell també ha agraït la implicació de les dos entitats col·laboradores, CIM i Tyrius, i ha destacat la voluntat d’implicar al màxim nombre de col·lectius i associacions locals en la Fira “per demostrar que Carcaixent és un poble viu i amb ganes”.

Entre els participants al taller hi haurà premi al millor vestit col·lectiu i individual que s’entregarà la nit de l’11 de juny durant els actes de la Fira Modernista. L’assistència al taller és gratuïta i tot aquell que estiga interessat o vulga més informació, poden posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent, cridant per telèfon al 962431133, en el mateix centre o per correu electrònic cijcarcaixent@ayto-carcaixent.es

 

 

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here