Alzira participarà en el projecte de creació de producte turístic del Patronat de Turisme

0
324

Alzira Patronat TurísticValència Turisme és la nova marca identificativa que llança la Diputació de València i, alhora, el Patronat de Turisme s’ha proposat donar-li projecció i promoció. Amb la nova etapa política es posen en marxa iniciatives com ara el projecte de creació de producte turístic del Patronat Provincial de Turisme, per a impulsar l’oferta turística aprofitant els recursos i ferramentes al nostre abast i prendre accions amb la unió dels agents turístics, tals com restaurants, hotels, empreses de turisme actiu, el comerç i agències de viatges, entre altres sectors importants.

En la primera reunió celebrada entre el Patronat de Turisme i l’Ajuntament d’Alzira han estat presents Evarist Caselles, cap de Creació de Productes Turístics; Ana de Miguel, de la Unitat de Programes Turístics Culturals; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni i Turisme; Carmen Herrero, directora d’IDEA; Agustí Ferrer, director del Museu Municipal, i Pedro Benedito, tècnic de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira. Tots ells han intercanviat opinions i han posat en valor totes les iniciatives que estan fent-se des de la nostra ciutat, encara que, segons Evarist Caselles, cal impulsar el producte turístic per a fer possible una identitat forta, pròpia i de creixement constant.

Per a aconseguir-ho, s’ha de potenciar l’economia en pro del turisme, aprofitar els recursos patrimonials, potenciar el producte valencià i els elements destacats, així com els canals de comercialització per a crear connectivitats i vincles cap al mateix objectiu, en benefici de la ciutat, i generar atractius per al turisme.

Segons Aguilar, totes les iniciatives i col•laboracions que siguen per a impulsar i millorar el nostre turisme, patrimoni i economia, es valoren positivament. Encara que des de les seues regidories ja estan treballant en eixa direcció, esta reunió amb el Patronat de Turisme de València pot ser una porta més per a la projecció dels principals elements dels quals disfruta la nostra ciutat i per a mostrar-la a l’exterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here