EU proposa un Festival de Xarangues per a les festes d’Alzira

0
698

XARANGA LA TANGAEl col·lectiu d’EUPV-Alzira ha presentat una proposta a l’Assemblea Consultiva de Festes, que es va constituir ahir per primera vegada per part de l’Ajuntament d’Alzira, per tal d’incloure en la programació de les Festes d’Alzira al juliol un festival de xarangues. La proposta intenta sumar a les nostres xarangues, associacions, sector de l’hostaleria, la resta de festes i la ciutadania per donar-les de vida i contingut.

Consistiria en un festival de xarangues en el que es realitzarien cercaviles de vesprada per les diferents zones i barris de la ciutat i durant la nit cada xaranga realitzaria un  concert.

Segons Víctor Escribà, secretari d’organització d’EUPV-Alzira: “es tracta d’animar diverses parts de la ciutat i buscar la implicació de part de la ciutadania en les nostres festes, i al mateix temps es reconeixeria una part imprescindible de les nostres festes com és la música i els/les músics. Les experiències que ja han dut a terme altres entitats festives han contat amb una gran acollida i pensem que el mateix es podia traslladar ara.”

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here