L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa el Pla d’Ocupació Juvenil que beneficiarà 15 joves

0
330

IDEA -CURSOS JOVENESL’Ajuntament ha aprovat les bases per a la convocatòria del “Pla d’Ocupació 2016 per a Joves Qualificats, que es promou a través d’un conveni de col·laboració per a Pràctiques No Laborals amb el SERVEF, amb l’objectiu de que joves alzirenys entre 18 i 25 anys que, encara que tenen una formació acadèmica o professional acreditada, manquen d’experiència laboral, desenvolupen pràctiques en els diferents departaments municipals, durant 6 mesos.

Aquest Pla és finançat íntegrament per l’Ajuntament d’Alzira. Aquest pla beneficiarià 15 joves i s’inclou dins el Pla d’Ocupació Juvenil que el nou equip de govern ha dotat en 240.000 €.

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves.”

Els interessats han de tindre la fitxa de demanda de desocupació actualitzada, ja que els possibles beneficiaris d’aquest pla vénen dirigits des de l’Oficina del SERVEF d’Alzira. Es poden consultar les bases en www.idea-alzira.com, a les dependències d’IDEA (C/ Ronda d’Algemesi, 4), al telèfon 962 455 101 i en la mateixa oficina del Servef.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here