Alzira aprova les bases del programa Formaplus destinades al foment de l’Ocupació

0
244

IDEA curs formacióEl Programa Formaplus té com a objectiu principal donar suport a la contractació de persones aturades que hagen participat en els cursos de formació professional per a l’ocupació desenvolupats en IDEA, i això amb l’objectiu de fomentar la creació d’ocupació i afavorir la inserció laboral dels participants en aquestes activitats.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez , ha destacat que: “amb aquestes ajudes es pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la cerca de treballadors. I açò amb la finalitat d’aconseguir la inserció laboral d’aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que des d’IDEA desenvolupem al llarg de l’any. També cal dir que l’anterior equip de govern no va convocar les ajudes del 2015, però les hem incloses en la convocatòria d’enguany.”

Podran ser objecte de subvenció els contractes realitzats per a aquelles persones que hagen realitzat els cursos també de 2015 i des de l’1 de gener al 15 de novembre de 2016, sempre que la contractació es duga a terme en els dotze mesos següents a la seua finalització de l’acció formativa i quan la contractació es duga a terme en els dotze mesos següents a la finalització del curs.

D’altra banda, es pretén fomentar l’activitat comercial, prenent com a forma de pagament de la subvenció la TARGETA D’ALZIRA per l’import de l’ajuda concedida, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’Alzira adherits a este sistema de pagament. A través d’esta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, amb la finalitat principal que els recursos d’Alzira repercutisquen directament en la pròpia localitat en forma d’activitat econòmica

El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. Les bases i tota la informació detallada sobre aquest tema es podran consultar en www.idea-alzira.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here