Sofocat l’incendi en una plantació de palmeres pròxim al polígon industrial de Carcaixent

0
465

Carcaixent incendi palmeres sofocatCarcaixent Incendi palmeres 1Carcaixent incendi palmeres 2Carcaixent incendi palmeresDos unitats de bombers intenten sofocaren,anit, un incendi sorgit en una plantació de palmeres situada a les afores de Carcaixent pròxim al Poligon Industrial i al camp de futbol Quatre Camins.

La brutícia que patixen les palmeres va ajudar a propagar el foc que, afortunadament, no afectà un xalet pròxim abandonat i sobre tot al polígon industrial que es troba a l’altre costat de la carretera.

L’alcalde de Carcaixent Paco Salom manifestà, anit a Riberaexpress que l’incendi es trobava ja «controlat» i que » polígon que el que més ens preocupa no corre perill en bufar el vent en direcció contrària». Les primeres flames foren detectades pels veïns de la zona al voltant de les 21:45 hores de la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here