Carlet celebra amb «èxit» la seua I Fira del Llibre

0
245

Carlet va commemorar per primera vegada el 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre i dels drets d’autor i la festivitat de Sant Jordi, amb una fira del llibre, ubicCarlet Fira Llibre 16ada davant de l’Ajuntament. La fira comptà amb la participació de les dos impremtes locals que tenen secció de llibreria com són Grafbill i Torres, a més d’estands propis per a l’Editorial Neopàtria, la Biblioteca municipal i la Fundació Caixa Carlet. Els visitants, sobretot els més menuts, disfrutaren a més dels jocs gegants, una iniciativa que recupera jocs tradicionals fets de fusta, molts d’ells desconeguts, i que posaren a prova les destreses de grans i menuts.

La regidora de Foment lector, Nela Aznar, ha destacat l’èxit de participació i de vendes i assegura que no serà l’última: “Hem pogut comprovar la bona rebuda d’esta iniciativa que per primera vegada en molts anys ha fet que els llibres estiguen presents al carrer, formant part de la vida quotidiana dels carletins. Ha sigut un punt final magnífic per a unes jornades dedicades al llibre”.

Esta iniciativa tanca les actuacions que s’encetaren el 13 d’abril amb activitats dedicades a grans i menuts. Del 13 al 15 d’abril, l’alumnat d’infantil va assistir a sessions de contacontes a la Biblioteca municipal, una activitat patrocinada per la Fundació de Caixa Carlet, lectures col·lectives del llibre Tirant lo Blanch per als alumnes de tercer cicle de primària i de secundària, una  sessió de Kamishibai a càrrec dels alumnes de la Devesa, dos presentacions de llibres per a adults i teatre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here