Javier Pérez «L’Alzira anirà demà a mort contra l’Ontinyent»

0
447
Vicent Dolz d'Alzira defensarà demà la porteria visitant
Vicent Dolz d’Alzira defensarà demà la porteria visitant

Les directives tant de la UD Alzira com de l’Ontinyent CF han fet una crida a les seues respectives aficions perquè acodisquen este diumenge al Llúis Suñer Picó (18 hores) a animar els seus respectius equips davant les possibilitats dels dos conjunts de disputar la lligueta d’ascens a 2ª B. L’equip de la Vall d’Albaida està més a prop en sumar 62 punts i ser el tercer classificat del grup VI. Mentre els blaugranes de la Ribera que es troben en bona ratxa ocupen la sisena posició amb 53 punts a cinc del Castelló que és el quart classificat. Hi ha bon feeling entre els dos clubs però demà en la cuidada gespa del Suñer Picó seran rivals duran els més de 90 minuts que dure l’encontres.

Tan és així que la plantilla i el president de la UD Alzira, Javier Pérez, s’han conjurat esta setmana per aconseguir tres vitals punts; «vaig reunir a tota la plantilla i quedarem en que mentre hi hagen possibilitats matemàtiques hi ha vida i per tant hem d’anar a mort».

Les dos últimes victòries i especialment el trionf in extremis del diumenge en el Port de Sagunt fa que «tots els jugadors estiguen molt il.lusionats, assegura el mandatari blaugrana. I és que els Tigres del Xúquer, com fan els felins, «sense fer soroll estan ahí» ben a prop dels rivalsesperan el menor descuit per agafar-los.

Resten quatre jornades i tot ès possible; l’Alzira viatjarà la pròxima jornada a Borriol, rebrà al líder l’At Saguntino i tancarà la lliga en Crevillent. Si li guanyen al poderós Ontinyent l’autoestima dels joves jugadors pujarà fins el núvols; el president esà tan il.lusionat o més que la plantilla i en declaracions a Riberaexpress assegura que «l’Alzkira es jugarà la disputa de la lligueta en Crevillent, la última jornada».

Ponz podrà ficar l’equip de gala davant els del Clariano però deurà superar un elevat mur el que representa el guardameta alzireny Vicent Dolz, que és el segon menys golejat del grup.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here