Núria Andrés i Sara Oliver noves falleres majors de l’Av. Josep Pau

0
385
Les noves falleres majors amb els presidents
Les noves falleres majors amb els presidents

La Falla Av. Josep Pau ha elegit als seus representants per a l’exercici 2017. La setmana passada, el dia 8 d’abril, va resultar elegit com a President, el faller Antoni Lluís Martínez i Furió. 

De la mateixa forma, una vegada obert el termini per a presentar-se a President Infantil i a Falleres Majors per a 2017, el passat divendres 15 d’abril de 2016, reunida en assemblea la comissió de l’Av. Josep Pau, va ser elegit President Infantil, el xiquet Marc Sanchis i Llinares. Igualment resultaren elegides Fallera Major per a 2017, Núria Andrés i Collado, que rellevarà a l’actual Fallera Major, Marga Pau i Carbonell, a partir de la seua proclamació oficial per la futura Fallera Major d’Alzira. I la xiqueta Sara Oliver i Sabater, que serà Fallera Major Infantil per a 2017, en finalitzar en el seu càrrec la seua germana i actual Fallera Major Infantil, Irene Oliver i Sabater.

Després de les traques, les paraules d’agraïment i el corresponent brindis, finalitzà la reunió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here