Un gol de Kike Soler a les acaballes del partit li dona la victòria a l’Alzira davant l’Acero (1-2)

0
272
Kike Soler
Kike Soler

La UD Alzira ha sumat tres nous punts en la seua visita al camp del Fornás on esta vesprada ha derrotat l’Acero del Port de Sagunt per 1 gol a 2. Al descans ja guanyaven els blaugranes gràcies al gol anotat per Abel en el minut 21.

En el segon temps empatà el carcaixentì Seral de penal per als del Camp de Morvedre, peró l’equip de Dani Ponz porfía per la victòria fins el xiulit final i així el defensade la cantera Kike Soler aconseguía el gol del trionf a les acaballes de l’encontre.

Els de la Ribera ocupen la sexta posició i es situen a dos punts del cinqué i a cinc de la promoció en el grup  VI de la Tercera Divisió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here