L’Hospital de la Ribera té previst augmentar enguany les places d’estacionament gratuït

0
441

Hospital alzira runió ajuntamentHospital FaçanaAmb la finalitat d’acostar postures s’han reunit el nou gerent de l’Hospital de la Ribera, Javier Palau, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

En l’encontre s’han tractat qüestions a les quals, més a curt que a llarg termini, s’ha de donar una solució: la millora de l’enllumenat en la zona d’urgències, l’augment de places d’estacionament gratuït, així com el canvi d’ubicació de la marquesina del bus de transport públic.

Esta pròxima setmana esta previst que una comissió de treball formada per tècnics, tant de l’Ajuntament com de l’Hospital, mantinga una reunió per tal de donar eixida a les millores que necessita el centre hospitalari; «L’objectiu és avançar el màxim possible per tal d’aconseguir que estos projectes siguen realitat el més prompte possible», ha manifestat el regidor Fernando Pascual.

Per la seua banda el gerent del centre, Javier Palau, ha valorat positivament esta nova etapa d’enteniment i col·laboració entre l’Ajuntament i l’Hospital, i s’ha mostrat segur que es poden alcançar els acords necessaris per a fer realitat les esmentades millores.

Una de les prioritats és iniciar l’estudi del projecte de canvi d’ubicació de la marquesina de la parada del bus municipal, amb la qual cosa, es pretén acabar amb el embussos de trànsit que provoca l’actual parada i que, a més, fan que les freqüències de pas de la línia de transport urbà acaben allargant-se.

El compromís de posar en marxa el servici d’un autobús llançadora, entre l’estació de RENFE i l’Hospital, també ha estat damunt la taula, la qual cosa milloraria la forma d’arribar al centre dels veïns d’altres localitats que es desplacen fins a Alzira en tren i tenen com a destinació final l’Hospital. A este respecte el regidor s’ha mostrat convençut que este servei també ajudaria a fomentar l’ús del transport públic.

Per últim, el condicionament dels solars buits contigus a l’Hospital permetria augmentar el nombre de places d’estacionament gratuït; d’esta reunió també ha eixit la voluntat de buscar-ne una solució.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here