Les aules de la Casa de la Cultura ja estan a disposició de la Societat Musical d’Alzira

0
332

Aules musicals SMA en marxaFinalitzen les obres de millora acústica de les aules de la Casa de la Cultura

 

El passat mes de gener començaren les obres de condicionament acústic en les tres aules de la Casa de la Cultura cedides per l’Ajuntament d’Alzira a la Societat Musical d’Alzira, unes millores que han aplegat a la seua fi.

El compromís de l’equip de govern amb els directius de la Societat Musical per a condicionar estes aules i dotar-les d’allò que necessiten per poder impartir les classes, és ja un fet.

Les obres han consistit en el desmuntatge del rodapeu de fusta per a la seua reutilització, desmuntatge de la instal·lació de calefacció i elèctrica afectada per la intervenció i muntatge de l’estructura metàl·lica de placa d’algeps laminat per tal de col·locar les làmines acústiques aïllants a fi de, una vegada instal·lades, procedir a pintar i rematar les tasques de millora a les tres aules.

Estos treballs no han costat diners al Consistori, ja que s’han finançat amb els prop de 30.000 euros procedents de les ajudes atorgades pel Pla d’Inversió Local de la Diputació de València i han estat coordinades des de les regidories de Cultura, Educació i Gestió urbanística.

El regidor d’Educació Pepe Grau, juntament amb el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual, acompanyats pel president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, el director de l’escola de música, David González, i el mestre Alberto Sánchez, han visitat les aules ara que ja han finalitzat les obres de millora de l’acústica.

Pepe Grau, regidor d’Educació a més de mestre en l’escola de música, mostra la seua satisfacció per les millores d’estes aules que permeten tant als alumnes com als professors exercir la seua tasca d’aprenentatge i de docència amb unes condicions òptimes.

En la mateixa línea s’ha alineat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, satisfet del resultat final d’estes obres de condicionament acústic.

Descogestionen la seu

Per la seua banda, el director de l’escola de música, David González, ha manifestat que «Estes tres aules han possibilitat descongestionar la seu de la Societat Musical, ja que per ella passen 540 alumnes per a rebre formació musical», al temps que ha mostrat la seua satisfacció pel resultat final d’estes obres de millora a les aules.

Finalment Camilo Mascarell, president de la Societat Musical, ha agraït l’esforç de l’Ajuntament, primer per cedir tres aules de la Casa de la Cultura a la SMA, i segon per la sensibilitat de l’equip de govern destinant els diners necessaris en millorar les aules, la qual cosa facilita l’aprenentatge al alumnes que reben l’ensenyança en elles.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here