Els treballadors d’Amcor demanen un carril bici al govern d’Alzira

0
742
El Comité d'Empresa amb les autoritats locals
El Comité d’Empresa amb les autoritats locals

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira es reuneix amb el Comité d’Empresa d’Amcor Flexibles Alzira

Aprofitant la visita a les instal·lacions de l’empresa Amcor Flexibles Alzira l’alcalde Diego Gómez, el regidor de serveis públics i gestió urbanística Fernando Pascual, el regidor d’economia, hisenda i joventut, Albert Furió i la regidora de seguretat i projectes urbanístic, Sara Garés han mantés una reunió amb el Comité d’Empresa.

Diferents aspectes varen ser tractats. En primer lloc el grup va visitar la biblioteca del Comité d’Empresa, biblioteca que es va iniciar quan encara estava l’empresa ubicada al carrer José Suñer Orovig i a la que els treballadors encara mantenen amb una aportació anual. Aixó fa que la biblioteca ja tinga un número molt important d’exemplars. El Comité va manifestar la seua intenció de col·laborar amb l’Ajuntament d’Alzira per tal de donar-li difusió i més valor a la biblioteca.

Es comentaren diverses qüestions sobre diferents aspectes laborals però una de les que més es va tractar va ser la importància de millorar els accessos a les instal·lacions per als treballadors i treballadores que acudeixen en bicicleta i en moto donat que es tracta d’una carretera amb molt de trànsit.

En este sentit es plantejaren diferents opcions com ara fer un carril bici, ampliar la carretera i els arcens o també visibilitzar que hi ha un tram de carretera on circulen ciclistes mijançant senyalització. L’equip de govern es va comprometre a traslladar esta petició a la Conselleria ja que la CV-50 és competència de la Generalitat Valenciana.

El President del Comité d’Empresa, Pepe Mascarell, va agrair als representants municipals el fet de reunir-se amb ells i va convidar a l’Ajuntament d’Alzira a tindre una relació fluïda amb els representants dels treballadors d’una de les empreses amb més tradició de la ciutat d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here