Els agents de la policia d’Alzira escolliran pròximament la ubicació del nou retén

1
367
Actual retén de la policia local
Actual retén de la policia local

La falta de consens de l’equip de govern a l’hora de decidir la ubicació del futur reten policial ha provocat que siguen els propis agents locals el que eligisquen el lloc segons ha manifestat l’alcalde Diego Gómez.

Els representants socialistes i el d’EU en el govern local preferixen que la futura seu policial estiga en l’antic Hospital Santa Llúcia prèvia rehabilitació d’una part del mateix, mentre Compromís proposa que s’ubique en l’Avinguda Padre Pompilio en uns terrenys que en el seu dia foren expropiats per instal.lar la Ciutat Esportiva.

Així que en pocs dies hi hauran eleccions en el cos policial d’Alzira però en lloc de votar els seus representants sindicals tindran l’oportunitgat de ser ells mateix els que decidisquen la seua caserna particular. El que tenen clar els policies es que volen canviar de lloc davant les «deficiències» de l’actual retén que venen denunciant des de fa alguns anys.

Una vegada decidit el lloc el projecte es ficarà en marxa immediatament. L’Ajuntament ha aconseguit enguany una subvenció de 200.000 euros procedent de la Diputació per començar el projecte que requrix una inversió próxima al milió d’euros.

El que està clara és que el reten no s’instal.larà en l’avinguda Luis Suñer indret on havia previst construir el reten l’anterior equip de govoern.

1 Comentario

  1. El problema de rehabilitar el Santa Lucia, a mi parecer no solucionaría por completo las carencias que sufren, pues en el tema de calabozos estaríamos igual, aparte del aparcamiento, que allí, según que horas es nefasto, yo creo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here